Katso myös

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Missä luuraa Elviksen omat ihmiset ja koti?

Huomenna 4.4 vietetään maailman kodittomien eläinten päivää.  Näin tärkeän päivän aattona mikä onkaan parempi aihe blogata kuin eräs tietty Elvis-niminen koira. Elviksellä ei ole omaa kotia - kannetaan kaikki kortemme kekoon ja autetaan Elvistä mäessä, etsitään Elvikselle oma perhe ja koti.

Elvis on ollut kohta tasan vuoden jo Suomessa. Tuli kotihoitoon Galgos en Familian tarhalta Espanjasta minne oli päätynyt tappotarhalta. Vaikka Elvis on hurmaava ja upea koira - jostain syystä sitä nappikotia ei nyt vain ole vielä löytynyt. Jossainhan se luuraa - ehkä viesti Elviksestä vain ei ole vielä löytänyt tietään uuden omistajan tietokoneen ruudulle, mutta varmasti jossain on juuri se oikea koti jossa on Elviksen mentävä kolo vailla tätä upeutta.

Keittiöapuri
Elvis on noin 5-vuotias urosgalgo. Hyväntuulinen ja reipas tyyppi. Avoin luonteeltaan ja sosiaalinen, ei arastele uusia tilanteita eikä ihmisiä. Vuoden aikana kun Elvis on kotihoidossa ollut hän on omaksunut kotikoirana olemisen ytimen - ja sohvalla makoilun hienouden. Elvis ei ole mikään energisyyden jättiläinen vaan ennemminkin pitää rauhallisesta oleilusta. Tylsäksi elämä ei kuitenkaan Elviksen kanssa tule sillä kyllä hän myös osaa perheelleen viihdettä tarjota. Hienosti tulee toimeen myös koirakavereiden kanssa mutta kissat ja jänikset saa Elviksen metsästysvaistot heräämään.

Elvis etsii kotia Espanjan Koirat yhdistyksen kautta ja
tästä ilmoituksesta löydät tarkempaa tietoa sekä yhteystiedot ja infot siihen miten edetä jos tämä hieno koira alkaa kiinnostamaan niin että voisit innostua antamaan hänelle kodin. Samoilta sivuilta löytyy myös paljon informaatiota siihen mitä entisen kodittoman koiran adoptio edellyttää sekä mitä tulee tietää. Kuten jokaiselta koiraa harkitsevalta - myös Elviksen uudelta kodilta edellytetään sitoutumista koko koiran loppu elämäksi, positiivisia koulutustapoja sekä tietenkin loppumatonta rakkautta uutta perheenjäsentä kohtaan.

Mikäli sinulla ei ole juuri nyt koiran hankinta ajankohtainen - voisitko jakaa tämän kirjoituksen eteenpäin; jossain on se oikea koti - Elviksen ja perheen tiet täytyy vain saada kohtaamaan.
EDIT 24.6.2015 - Elviksellä on oma koti <3


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Elvis on saanut kodin. Galgojen adoptiosta kiinnostuneille hyvä vinkki: http://www.refugioesperanza.info/

      Poista