lauantai 7. maaliskuuta 2020

Onnellista odotusta

Pipan ja Mäyrän menetykset ovat ottaneet koville. Pipan kanssa tietenkin oli tiedossa kun vanha oli, että lähtö on lähellä ja se oli suunniteltu. Mäyrän lähtö oli odottamaton ja raju. koti on ollut tyhjä vain kun Arttu on ollut täällä. Arttu on selkeästi kärsinyt siitä, että on yksin ja ainoa koira. Toki, etäkoti ja etäkodin etäkoirat ovat tuoneet Artulle ja meille kaikille lohtua. Arttu on siellä nytkin viettämässä viikonloppua ja voin sanoa, että koiraton koti ei ole koti. Ihan vaiston varassa tänäkin aamuna aloin laittamaan kuppeihin ruokaa kahvinkeiton lomassa kunnes tajusin, että eihän täällä ole ainuttakaan koiraa juuri nyt.

Mietin ensin, että en ota uutta koiraa. Koin kuitenkin hyvin vahvasti, että Arttu tarvitsee kaverin ja minä en ole vain yhden koiran ihminen. Rakastan sitä elämää, missä kotona on koiria. Ja samoin kokee lapseni. Mäyrä oli vanhimman poikani koira ja suunnitelmissa oli, että kun armeija on käyty ja omaan kotiin muuttaa, Mäyrä lähtee hänen mukaansa. No, näin ei käy. Onneksi kuitenkin rakas poikani oli kotona lomilla intistä tuolloin, kun Mäyrä sairastui ja sai itse olla näkemässä miten rajusta sairaudesta oli kyse ja ymmärsi - eikä minun tarvinnut soittaa hänelle Karjalan Prikaatiin asiasta.

Meille on nyt tulossa Malagasta uusi koira. Fiilis on odottava ja jännittynyt. Ja toiveikas että aika menee pian ja saamme hänet kotiin. Hän on 8v chihumix, Petra on nimi tarhalla. Kuusikiloinen. En tiedä mikä minun sydäntä liikutti kun häneen törmäsin. Jokuhan se oli mikä sai tähdet laskeutumaan ja sen fiiliksen, että tämä on meidän koira. Terve tyttö ja pääsee lentämään ensi kuussa. Petra nimestä en tykännyt hänellä jostain syystä ja sitä mietittiin että mikä hän olisi. Patsy. Inspiraationa Ab Fab ja Patsy Stone.

Kuulette varmasti Patsystä lisää ja meidän elämästä chihu (mix) omistajana :) Patsun tuo Suomeen terveystarkastettuna, tautitestattuna, steriloituna, TRACES rekattuna ja rokotettuna Kodittomat Espanjan Koirat ry.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti