torstai 28. elokuuta 2014

Menovinkki lauantaille 30.8 - Löytökoiralauantai Helsingissä!

Nyt jo neljättä kertaa järjestettävä Löytökoiralauantai järjestetään taas tulevana lauantaina, 30.8. Tänne kannattaa ehdottomasti tulla monestakin syystä! Paikalla on useita järjestöjä kertomassa toiminnastaan kodittomien eläinten hyväksi sekä Suomessa että ulkomailla. Järjestöjen lisäksi tapahtumassa on koiramaista ohjelmaa - sekä tietenkin koiria. Mukaan kannattaa tulla varsinkin kaikkien teidän jotka mietitte kodin antamista kodittomalle koiralle tai haluatte tukea kodittomien hyväksi tehtävää työtä - nyt jos koskaan on todella mainio tilaisuus päästä keskustelemaan aiheesta ja tutustumaan eri auttamismuotoihin.

Ohjelmassa on luvassa koirien kilpailuita, koirakulkue, teatteria, valokuvausta, kirpparia…. Kahvilakin löytyy. Tapahtuman juontaa Marianna "Kana" Alanen. Blogi on mukana myös järjestämässä ohjelmaa koira-aiheisella katuliitupiirtelyllä! Pisteemme löytyy pihalta, toivottavasti aurinko paistaa eikä pese heti piirroksia pois. Tulkaahan moikkaamaan ja koristamaan piirustuksilla pihaa!

Blogin katupiirustuspiste löytyy tämän kyltin alta!
Tapahtuma järjestetään Alppilan kirkolla Helsingissä kello 1200-1600. Kirkko on Linnanmäen vieressä ja lähellä on paljon parkkitilaa sekä yleisillä pääsee myös hyvin perille. Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy täältä. 

Tapahtumassa mukana (tieto 28.8):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti