lauantai 19. huhtikuuta 2014

Gala lensi kotihoitoon

Aamulla olen ollut hereillä jo heti viiden jälkeen; aamulennolla tuli kotihoitoon Gala "minibretoni". Samalla lennolla tuli myös Timmy joka matkusti omaan kotiin. Gala etsii kotia Espanjan Koirat yhdistyksen kautta ja kodinhakuilmoitukseen voi tutusta täällä. Päivitellään sitäkin kuvin ja sanoin kun tässä hieman tutustutaan paremmin. Pari kuvaa tähän näppäsin, tosi suloinenhan hän on. Timmy ja Gala ovat kumpikin Kim's Animal Rescue-tarhalta Mijasista. Gala on alkuperin Portugalista josta turisti otti koiran mukaan saavuttuaan paikalle pienessä kylässä jossa koira meinattiin tappaa. Hyvä tuuri kävi Galalla. Portugalissa tuo meininkin on ymmärykseni mukaan ihan yhtä hirveä kuin mitä Espanjassakin koirien kanssa. Olin Portugalissa Cascaisissa työreissulla muutama vuosi sitten ja kyllähän sieläkin koiria yksinään liikuskeli ympäriinsä.

Galan tosiaan aamulla hain aikaisin, ja nyt tässä aamupäivä ollaan tutustuttu. Nukuin parin tunnin tirsat palattuani kentältä ja Galakin nukkui ihan rauhassa jossain. Hyvin iloinen koirahan tämä on, utelias ja reipas. Gala oli tarhalla muutaman vuoden eikä kotielämästä ymmärrä mitään joten tutkittavaa riittää. Jääkaappi on osoittautunut varsin mielenkiintoiseksi. Hyvin miellyttämisenhaluinen ja seurallinen hän on, seurailee perässä koko ajan ja hakee huomiota. Vaikka kotielämä ei tuttua olekkaan niin sisäsiisteys vaikuttaa olevan ihan mallillaan. Heti menee pissalle ulos kun oven avaan, eikä sisälle ole tehnyt mitään. Remmissäkin ihan nätisti osaa mennä ja autossakin oli aamulla hyvin rauhassa. Totteleekin mukavasti, ulkona juoksee kutsusta heti luokse häntä heiluen. Sisälläkin haluaisi jatkuvasti puuhailla jotain, käy vähän väliä tassulla kopsauttamassa että "tehään hei jotain". Muiden koirien kanssa perustutustumisrituaali suoritettu, eiköhän ne tässä kohta ala leikkimäänkin kunnolla keskenään.

Tuola tarhalla mistä Gala tuli, on krooninen rahapula eikä oikein auttajia ole vapaaehtoisten muodossakaan liiaksi joten koirat eivät pääse ulkoilemaan häkeistään kun satunnaisesti. Punkkeja paljon myös, Gala ja Timmykin olivat eilen illalla ennen lähtöä käyneet vielä eläinlääkärissä hankkimassa ulkoloishäädöt. Punkinpuremajälkiä Galassa on, mutta eiköhän se saada tässä pikaisesti kuntoon hoidettua. Samoin muutama kilo pitää painoa saada lisää.

Galan kuulumisia ja kodin etsinnän seurantaa luvassa siis täällä blogissa jatkossakin. Täytyy mennä keittämään lisää kahvia. Lyhyet, katkonaiset yöunet ei vaan oo mun juttu. Onneksi pyhät jatkuu niin ei oo niin väliksi jos aivot ei ihan toimi. Galalle pitäisi panta kyllä käydä ostamassa tänään. Omat pannat olikin kaikki hieman liian isoja ja matkapanta mikä kaulassa oli on ihan rimpula.
2 kommenttia:

 1. Hei! Timmyn, nykyisin Chicon kuulumisia voi seurata täältä! http://ocihcaloh.blogspot.fi/ Päivitellään niin usein kuin ehditään.

  T.Nino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täytyy seurata blogianne jatkossa. Kovasti terkkuja Chicolle. //Kati

   Poista