keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Viimeisimmät Galan kuulumiset

Terveisiä taas Galan elämästä, muutama päivä edetty viimeisimmästä kirjoituksesta. Nyt on päästy jo harjoittelemaan kotona olemista niin että ihmiset ovat kuka töissä, kuka koulussa. Hyvin on mennyt! Vähän ajattelin ensin että onkohan täälä tuhoja syntynyt. Galalla on pientä taipumusta alkaa kantamaan tavaroita ja riehastamaan tyynyjen kanssa jos tylsyys iskee. Edelleen kaikki tyynymme ovat saaneet sisälmyksensä pitää, yksinolosta huolimatta. Mitään tuhoja ei ole tehnyt. Meillä ei seinänaapureita ole joilta voisi tarkastaa haukkuuko Gala yksin ollessaan - uskaltaisin veikata että ei. Ei se ole muutenkaan haukkunut, ensi kertaa eilen kuulin millainen ääni koirasta lähtee - muutama haukahdus tuli kun haki Mäyrää leikkimään. Tosin kuitenkin, olen huomannut aika monen koiran kohdalla että ovat ensimmäiset päivät melko hissukseen ja haukkumaan ryhtyvät vasta myöhemmin.


Olohuoneen pöydällä....
Aktiviteettiähän Gala vaatii ja kaipaa. Rauhoittuu kyllä, mutta koko ajan on joku homma meneillään. Tutkii paikkoja, hengailee, hakee muita leikkiin. Äsken ihmettelin että mitähän se nyt puuhaa - seisoi olohuoneen pöydän päällä ja tutkiskeli mitä sielä on. Eli todellakin - tekemistä pitää olla ja koulutusta vielä siihen että saako sinne olohuoneen pöydälle mennä; vai eikö saa.
Jimi, Gala ja Mäyrä reuhaa 
Galasta on tullut muutamia kyselyitä, oikein mukavilta kodeilta. Kuitenkin kodeilta, joissa Gala olisi ollut ainokainen. Gala tarvitsee kyllä uudessa kodissa koirakaverin, leikkisän. Muut koirat ovat hänelle selkeästi todella tärkeä asia ja muiden kanssa leikkiminen on lempijuttuja. Uskon että sopeutuminen tänne meille on mennyt näin hyvin juuri muiden koirien ansiosta. Ihan ymmärrettävää, sillä Gala on ollut tarhalla pari vuotta ja muiden koirien läsnäolo on luonteva tilanne. Veikkaisin että jos Gala olisi ainoana koirana jossain, tilanne varmasti stressaisi Galaa kun ei ole siihen koskaan tottunut. Oiva tapa purkaa energiaa myös tuo muiden kanssa leikkiminen. Jimi ja Mäyrä on lempparikaverit. Välillä leikkii toisen kanssa, välillä toisen ja välillä leikitään kolmestaan kaikki-vastaan-kaikki leikkiä. Otin videotakin tuossa pihassa Galan ja Mäyrän painista.Judy Protectora Malagassa

Galalle etsitään siis kotia aktiivisesta perheestä jossa on koirakaveri. Sellainen koti olisi hänelle se paras ja vain paras on kyllin hyvää tälle neidolle. Mutta ei hätää jos olette ihastuneet Galaan mutta koirakaveria ei tarjolla ole, Espanjan Koirien sivuilta löytyy monta koiraa ilman sitä omaa kotia joista voi olla yhdyshenkilöihin yhteydessä ja tiedustella millainen perhe kullekkin sopisi. Itsekin selailin sivuja ja olen ihan rakastunut tähän Judyyn. Ihan kuin meidän Jimi! Jimin näköiset koirat saa aina sydämen jättämään pari lyöntiä väliin.

Galan ilmoitushan löytyy täältä ja se päivitetään pian. Lisää kuulumisia taas myöhemmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti