sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Blogi matkustaa - ja entiset ratavinttikoirat tarvitsevat apuasi!


Blogi starttaa tiistaiaamuna matkaan Englantiin ja keskiviikkona menemme Wimbledon Greyhound Welfare - tarhalle. Tarvitsemme apuasi! Varoitusaika on lyhyt - mutta olisiko sinulla euroa heittää hyljättyjen ratavinttareiden hyvinvointiin - käymme kaupassa matkalla ja ostamme tarhalle ruokaa! 
Blogia avustaa rahankeruussa Dog Force One ry jolla on poliisin myöntämä rahankeruulupa.

Dog Force One ry tuplaa lahjoitettujen rahojen määrän 500 eur asti ja myös blogilta on tulossa avustussummaa pottiin mukaan. Kuvamateriaalia käynnistä ja kirjallista matskua tulossa myös - toivottavasti heti sen 18.6 päivän aikana jos tekniikka ei petä. Jotain pientä kuitenkin - ja laajempaa raporttia viimeistään muutaman päivän kuluttua käynnistä.


Lue lisää ja osallistu kampanjaan Facebook-sivulta!


Klikkaa juliste auki!

MIKSI entiset ratagreyhoundit tarvitsevat apua?
Wimbledon Greyhound Welfare - WGW toimii entisten, syystä tai toisesta tarpeettomiksi käyneiden kilpavinttikoirien auttamiseksi. Järjestö on perustettu vuonna 1995 ja toimii nykyään Hershamissa, Surreyssä, Lontoon ulkopuolella. WGW:n kenneleissä asuu noin 80 koiraa, joista sopiville koetetaan etsiä uusia koteja. WGW:ssä toimii myös turvakoti - The Sanctuary - pidempiaikaisille asukeille ja koirille joilla on erityistarpeita.
Greyhoundurheilu on Britanniassa pääosin hyvin asiallista ja eläimet voivat hyvin ja niiden kunnosta huolehditaan. Rescuelle ja turvakotitoiminnalle on kuitenkin tarve, koska kaikkeen eläintoimintaan valitettavasti liittyy ikävämpiäkin lieveilmiöitä ja osasta koiria ei vain ole kilpailuihin, jolloin ne eivät voi jäädä treenareille ja tarvitsevat uuden kodin.

Dog Force One ry haluaa kampanjallaan paitsi auttaa WGW:n koiria, myös lisätä tietoisuutta tämän, vaikkakin pienehkön (verrattuna kaikkiin Britannian kilpakoiriin) epäonnisen koiraryhmän tilanteesta. Lisäksi toivomme yhä useampien ihmisten huomaavan, että greyhoundit ovat mitä parhaimpia kotikoiria, vaikka ne loistavat kilparadoillakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti