maanantai 23. kesäkuuta 2014

Omien koirien - ja kotihoitolaisen - kuulumisia

Arttu juoksee pihalla
Maanantaita kaikille! Ajattelin aloitella aamun kirjoittamalla hieman kuulumisia kotoa. Heräsin jo ennen kuutta ja kävin vastaanottamassa Malagasta saapuvan lennon jolla jälleen yksi entinen koditon koira pääsi omaan kotiinsa Suomeen. Ihana pieni sieltä tuli! Kesä on jo pitkällä mutta vettä sataa ja ulkona paleltaa. Koiratkin ovat menneet ihan "syksymodeen" ja päivät menee lepäillessä lähinnä. Kukapa tuonne sateeseen nyt innoissaan olisi menossa. Perheemme ihmisistä 3/4 oli Lontoon retkellä ja kirjoittelinkin vierailustamme entisiä ratavinttareita auttavaan järjestöön täällä. Mukava reissu oli kaikin puolin, oli kiva näyttää lapsille entistä kotikaupunkia, tavata ystäviä ja sukulaisia sekä tehdä turistijuttuja. Koti-ikävä tuli Lontooseen kyllä!

Kaunis Perla
Hieman kotihoitolaisemme Perlan kuulumisia. Hän on kyllä hurmannut koko meidän perheen aivan täysin! Perlan kanssa kaikki sujuu oikeastaan todella helposti. Metsästysviettiä kyllä löytyy mutta ei ollenkaan samalla tavalla kuin esimerkiksi meidän Artussa tai galgoissa yleensäkin. Remmikävelyllä metsäsässä kyllä innostuu haukkumaan jos eläimiä bongaa, eilen meinasi saada siilin piikeistä nekkuun kun olisi halunnut tutustua lähemmin. Muille vieraille koirille saattaa haukkua lenkeillä ja tosiaan puistossa ei tykkää jos liian innokkaasti muut tunkevat lähelle. Perla hassuttelee ja leikkii nykyään myös sekä saa innostushepuleita. Mahtava tyttö kyllä!

Miio-vanhus
Omille koirillemme kaikille kuuluu oikein hyvää. Miio-vanhus on taas piristynyt kovasti ja vaikuttaa voivan oikein hyvin. Riehuu sekin välillä. Täydet kymmenen vuotta tulee elokuussa täyteen jo. Arttu-galgo vaikuttaa olevan hyvin tyytyväinen siihen asiaan että talossa on galgotyttö. On se kyllä niin totta että "kyllä galgo galgon tuntee". Hyvin paljon Arttu ja Perla yhdessä hengaavat ja vaistomaisesti hakeutuvat toistensa seuraan. Pienet pojat - eli Masse ja Jimi - hyvää heillekkin kuuluu. Masse-mäyris haukkuu pihalla aina tilaisuuden tullen ja pitää mahdolliset tunkeilijat kaukana tontin  rajoista. Pippa-podenco on oma hauska itsensä.

Pippa ja Perla
Ostettiin GoPro kamera ja tarkoitus on tänne blogiin myös laitella sillä kuvattua koiramatskua. Meillä on menossa ratkaisun etsiminen - kuinka saadaan käyttöön "Arttu-Cam". Kokeiltiin jo laittaa GoPro Artulle rintaan valjaisiin kiinni ja seurata galgon elämää koirapuistossa sen kautta. Ihan hyvä paikka kameralle se ei ollut mutta eiköhän ratkaisu löydy pian. Hauska laite kyllä!
Pienet pojat Jimi ja Masse


Mukavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti