lauantai 7. kesäkuuta 2014

Terveisiä Dog Force One - hyväntekeväisyyspuodista!
Vietin tänään muutaman tunnin myyntihommissa Dog Force One ry:n hyväntekeväisyyspuodissa. Kauppa sijaitsee Helsingissä Lehtisaaren ostarilla ja on auki pääsääntöisesti näin lauantaisin. Kannattaa tsekata Facebook-sivulta aina viimeisin tieto aukioloajasta.

Kanashopin pantoja myynnissä
Dog Force One ry on vuonna 2011 perustettu yhdistys jota vetää Marianna (Kana) Alanen. Yhdistys on voimakkaasti mukana tapahtumissa ja tekee työtä espanjalaisten kodittomien eläinten hyväksi eri tavoin. Kauppa on yhdistyksen pikkuruinen ja suloinen puoti joka laajenee ulos asti. Myynnissä on myynnissä second hand tavaraa koirille - sekä ihan uusiakin tuotteita. Valikoimasta löytyy myös Kanan käsintehtyjä ja suunnittelemia pantoja. Kirjoittelin aikaisemmin omia kokemuksia Kanashop pannoista ja kuten jo silloin kerroin - en voi kuin suositella!

Valikoimaa riittää!
                                                                 

Kaupan valikoima on laaja ja täältä varmasti löytää kaiken tarvitsemansa koiralle - ruokia lukuunottamatta vaikka herkkuja kyllä löytyy. On pantoja, remmejä, kuppeja, valjaita, leluja, takkeja.... Lisäksi ihan ihmisten hyödyksi ja iloksi löytyy koruja, kortteja ja tietty myös Dog Force One ry kannatustuotteita. Tuotteet ovat hyvin edullisia - ne käyttämättömätkin. Second hand tuotteet ovat hyväkuntoisia. Vein samalla mennessäni kauppaan myyntiin ystävättäreni hiljattain menehtyneen koiran tarvikkeita jotka omistajat halusivat lahjoittaa kodittomien koirien hyväksi. Parasta kaupasta onkin - valikoiman ja edullisuuden lisäksi - että tämä on yksi hieno tapa auttaa heitä, jotka apua tarvitsevat. Lahjoittajat tietävät antaessaan kaupalle tavaraa että tuotot käytetään kodittomien hyväksi ja ostajat saavat sen lisäksi että hankkivat tarpeellista tavaraa koiralleen myös hyvän mielen siitä että rahoilla avustetaan.
Pari viikkoa sitten Espanjasta adoptoitu Tico kävi
katselemassa talvipukuja, mukaan tarttui kantokassi ja palloja

Käykäähän tutustumassa jos Lehtisaaren kulmilla liikutte lauantaisin - tosin kannattaa ehdottomasti tehdä sinne matka ihan kaupankin takia!


Kauppa laajenee ulos asti 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti