lauantai 30. elokuuta 2014

Löytökoiralauantai - paras lauantai!

Silke Wrobel
Oli taas niin loistavan mukava päivä Löytökoiralauantaissa Alppilan kirkolla! Neljäs kerta jo, ensi vuonna tapahtuma sitten uudessa paikassa. Pitkään jatkuneet sateet päättivät jättää Alppilan väliin tänään ja aurinko paistoi. Väkeä riitti tänäkin vuonna jopa tungokseen asti. Mukavaa seurattavaa riitti erilaisia kilpailuja ja näytöksiä seuraten sekä tietenkin yhdistysten ständejä tutkien ja erilaisia koiria ihmetellen. Kahvilassa oli superhyvät tarjottavat ja sielä piti pariinkin otteseen käydä syömässä.  Ihan loistava päivä siis!

Tapahtuman suojelijana oli tänä vuonna saksalainen Silke Wrobel joka on tehnyt työtä kodittomien eläinten hyväksi Kreetalla vuodesta 1988. Silke tekee yhteistyötä Kreetan Kodittomat Eläimet ry:n kanssa Suomessa. Silke oli avauspuheessaan selkeästikin liikuttunut suomalaisten halukkuudesta auttaa eläimiä yli maiden rajojen ja Silken puhe sai aika monelle kuulijallekin kyyneleet silmiin.

Tässä muttama kuva tapahtumasta - blogin Facebook-sivuilla on oma albumi jossa paljon lisää kuvia päivästä. Kiitos kaikille mukana olleille, ensi vuotta odotellessa!


1 kommentti:

  1. On ihmisiä jotka auttavat nähdessään ja tietässään apua tarvittavan.
    Kulkurit kadulla ovat lainsuojattomia,joihin halutessaan voi kohdistaa välinpitämätöntä väkivaltaa ja julmuutta ilman vastuuta.Onneksi on ihmisiä jotka auttavat näitä syyttömiä (yleensä) nelijalkaisia pois kaduilta.Onneksi on ihmisiä jotka avaavat kotiensa ovia antaen mahdollisuuden elämälle.

    VastaaPoista