tiistai 12. toukokuuta 2015

Oletko (oletteko) aikuinen, koiraton perhe - mutta koiraa vailla?

Jos otsakkeen vastaus oli KYLLÄ niin read on! Blogi avustaa jälleen uuden kodin tarpeessa olevaa koiraa löytämään loppuelämän kotinsa.

Tällä kertaa jeesailemme Roopea!

Faktat:


  • uros (kastroitu)
  • kääpiöpinseri 
  • kohta 7 vuotta vanha
  • sijainti Keski-Suomi
  • sisäsiisti
  • kävelee nätisti remmissä

Roope tarvitsee uuden kodin - sellaisen missä ei ennestään ole koiria. Roope on jo kertaalleen joutunut vaihtamaan kotia. Roope ei ole ongelmakoira. Syy siihen että Roopelle haetaan uutta kotia on nykyisen kodin muut koirat. Roope stressaa kovasti muista koirista. Kun Roope on paikassa ainokaisena koirana hän on huoleton, iloinen ja reipas koira. Roope rakastaa tarkkailua ja lenkkeilyä. Sopisi siis mainiosti kotiin jossa tykätään liikkua. 

Roopen nykyinen koti panostaa nyt kaikkensa sille että Roopelle löydetään paras mahdollinen koti missä hänen ei tarvitse stressata muista koirista. Luopumispäätös ei ole helppo joten aikaa on löytää se uusi koti. Ovat koittaneet työskennellä Roopen kanssa koskien muiden koirien kanssa elämistä mutta pitkällisen yrittämisen jälkeen ja nähtyään miten koira rentoutuu saadessaan olla ainokainen ovat tehneet päätöksen etsiä Roopelle kodin, sellaisen jossa saa olla perheen ainoa koirajäsen. Roopelle etsitään ensijaisesti kotia perheestä missä ei  ainakaan ihan pieniä lapsia ole. 

Blogi toimii tässä vain kanavana eikä vastaa koiran kodin etsinnästä ja luovuttamisesta. Kaikki lisäkyselyt ja tiedustelut voi laittaa tästä sähköpostilla. Mikäli olet innostunut antamaan Roopelle kodin kerrothan sähköpostissasi hieman perheestäsi, kodistasi, elämästäsi.

Lue lisää kääpiöpinseristä rotuna tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti