sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kaunis, kauniimpi, Perla

Eilen helteisenä lauantaiaamuna meille tuli aikaisin Malagan lennolta kotihoitoon galgotyttö Perla. Kahdesti hyljätty koira... Perlan on adoptoinut nelisen vuotta sitten espanjalainen perhe kunnalliselta tappotarhalta, metsästäjän käsistä varmaan sinne joutunut. Nyt perhe oli sitten koiraan kyllästynyt tai mikä olikaan syy kun Galgos en Familian tarhalle koiran hylkäsivät. Onneksi edes sinne, eivätkä tappotarhalle. Galgos en Familian tarhalla koirista pidetään hyvää huolta, tilat ovat asianmukaiset ja vapaaehtoisia käy paljon koirista huolehtimassa. Perla etsii kotia Espanjan Koirat - yhdistyksen kautta ja tarkemman kuvauksen voi lukea täältä. Sivuilta löytyy myös adoptioon liittyvät infot.

Perlasta huomaa kyllä että on kotikoirana ollut. Mukana tuli jopa terveyskortti jossa on Perlan terveyshistoriaa ja rokotuksia vuodesta 2010 alkaen. Huolta on pidetty ja tavat opittu. Kaikki peruselämään liittyvät asiat sujuvat mallikkasti; autossa matkustaminen, remmissä kävely, kotona eläminen. Sisäsiistikin vaikuttaa olevan. Nimensä tunnistaa selvästi ja tulee reippaasti kutsusta luokse. Muiden koirien kanssa tulee hienosti toimeen, sekä kaikkien ihmisten myös. Ja on niin huippu kaunis! Pikkasen täytyy kasvattaa lihaksia sekä saada massaa, mutta jo nyt on kyllä todella upea koira.

Vaikuttaa kaipaavan rauhaisaa ja chillailevaa kotia tämä kaunokainen. Ei turhaan hötkyile yhtään mistään asiasta, makailee mielelään kaikessa rauhassa. Varmasti vielä alkujännitystäkin mutta hyvin rauhallinen koira on kyseessä, välillä melkein unohtuu että meillähän on hoitolainenkin. Pieniä ilohepulin alkeita hyppäysten muodossa on alkanut näkyä varsinkin kun ruokaa jaetaan - ja häntää heilutellaan iloisesti kaikille.

Blogi avasi omat Facebook-sivut viikko sitten, sinne on tulossa myös päivityksiä kuvien muodossa. Perlasta luvassa siis sieläkin infoa ja myös kuulumisia päivitellään tänne blogiin kun paremmin tutustutaan. Käykäähän tykkäämässä sivusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti