lauantai 22. marraskuuta 2014

Paljon podencoja puistossa!

Meillä oli tänään Rekolan koirapuistossa pieni tapaaminen joka sai alkunsa podencojen ystävien Facebook-ryhmästä. Oli oikein mukavaa, tosin taisi sekä ihmisillä että koirilla tulla kylmä kun ensimmäisiä oikeita talvipäiviä vietetään… Koirilla on seuraa muista samanmoisista, vauhtia ja leikkiä riitti  ja tietenkin ihmisillä myös toisista koiraihmisistä. Omista koiristamme lähti luonnollisesti tapaamiseen podenco-Pippa (joka ei pidä kylmästä ja kohmettui melko aikaisessa vaiheessa…) sekä Musti ja Arttu. Arttu puistoili isojen koirien puolella podencojen ollessa pienten puolella. Musti aloitti podencojen seurasta mutta sitten taisi tulla "isoaveljeä" ikävä kun piti päästä Artun kanssa juoksemaan isojen puolelle.

Pitemmittä puheitta; tässä muutamia kuvia. Blogin Facebook-sivulta löytyy oma albumi jossa lisää. Tällä kertaa siis enemmän kuvia, vähemmän tekstiä!
2 kommenttia:

 1. Moi!
  Hyvä blogi. :)
  Voisitko lisätä blogiin jonkin seuraus/tilaus-napin niin löydän tänne jatkossakin..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Ja kiitos palautteesta! Tuossa vasemmalla on kohta josta voi tilata päivitykset meiliin. Lisäksi blogilla on FB sivu osoitteessa https://www.facebook.com/tassunpohjia jonka "tykkääjäksi" voi ryhtyä. Sinne lisäämme aina blogin päivitysten lisäksi kuvia ja mitä mielenkiintoista ja jaettavan arvoista nyt sattuukaan eteen :)

   - Kati -

   Poista