perjantai 28. marraskuuta 2014

Ready-steady-shop!!

Kuukauden päästä on joulu taas lusittu ja koiraihmiset suurelta osin varautuu jännäämään että kuinkas tänä vuonna selviydytään mahdollisimman vähällä stressillä uudenvuoden rytinöistä. Sitä ennen täytyy kuitenkin miettiä joululahjoja…. Itselleni tämä tuottaa aina jossain määrin lisää harmaita hiuksia. Mitä ostaa? Pakkohan ei ole mitään ostaa mutta kyllähän se lahjojen antaminen ja saaminen aina tekee hyvän fiiliksen.

Keräsin tähän muutamia lahjaideoita jotka antajan ja saajan lisäksi tekevät hyvää myös muille. Mutta mikäs sen kivempaa, hommata jotain sellaista mikä tuo apua?


  • Rescueyhdistys Kulkurit ry, Viipurin Koirat ry sekä Kreetan Kodittomat Eläimet ry järkkäävät kimppajoulumyyjäiset Vantaan Korsossa (Korsotalo) 13.12. Mukana myös paljon muutakin ja varmasti mukavaa näkemistä ja ostettavaa. Blogi osallistuu ehdottomasti ja lupaa raportoida tapahtumasta! Nyt jos koskaan kannattaa Korsoon tulla! 
  • Dog Force One ry:n kauppa Helsingin Lehtisaaressa on auki lauantaisin. Second hand koiratuotteiden lisäksi valikoimassa uutta ja yhdistyksen kannatustuotteita. 
  • Jos talvi ja pimeys masentaa, kannattaa tilata Kodittomat Espanjan Koirat ry:n vuoden 2015 kalenteri. Aurinkoisissa maisemissa kuvatussa kalenterissa esiintyy Espanjassa asuvia suomalaisia koirien kanssa. Osa koirista on mallien omia, osa etsii vielä omia kotejaan. Kalenterin teosta oli lehdessäkin juttua.  Mä haluaisin tän!
  • Hesyn, eli Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksen kaupan sivuilla on myytävänä kannatustuotteiden lisäksi joulukortteja, joulukalenteria sekä kalenteria ensi vuodellle. 
  • Animalian nettikaupassa on todella hyvä valikoima erilaisia tuotteita. Itse haluaisin tuon Vegaaninen keittokirjan, ihan vaan laajentaakseni tietämystä siitä kuinka tehdään hyvää ruokaa ilman eläinperäisiä tuotteita. 

Omia toiveita ehdin jo listata muutaman, pakko lisätä vielä tämä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n pipo. En ole tippaakaan pipo tai mikään päähine ihmisiä, mutta turkoosi väri on vaan niin ihana. Kulkureiden shopissa on paljon kivoja tuotteita muutenkin mihin kannattaa tutustua! 


Meidän perheen joulukorttirahat meni viime vuonna galgojen hyväksi Espanjaan. Tänä vuonna tuemme elokuvaa! Minulle rakas ihminen, lahjakas kaunis nuori nainen opiskelee elokuvalavastusta American Film Institutessa Los Angelesissa. Opiskelut on lopputyövaiheessa ja elokuvahan se lopputyö on. Elokuvan taustalla puuhaa ryhmä ihmisiä joista kaikista varmaan kuullaan vielä tulevaisuudessa. Lopputyö tarvitsee kuitenkin rahoitusta valmistuakseen - ja kuka tahansa voi lahjoittaa. Tutustukaa tekin tähän produktioon, ihmisiin elokuvan takana ja antakaa pieni lahja itsellenne hyvän mielen muodossa ja elokuvalle lahjoittamalla muutama euro. Leffan tekijät tekevät rahalahjoituksia vastaan vapaaehtoistyötä paikallisten apua tarvitsevien parissa esimerkiksi jakamalla ruokaa kodittomille ihmisille Los Angelesin kaduilla. Tutustu projektiin täällä, donate kohdassa löytyy ohjeet lahjoituksille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti