lauantai 4. huhtikuuta 2015

Tänään on kodittomien eläinten päivä!


Pääsiäislauantai, 4.4. Päivä on paljon muutakin - tänään nimittäin vietetään maailman kodittomien eläinten päivää. Päivän tarkoituksena on muistuttaa ihmisiä siitä että maailmassa on miljoonia koiria ja kissoja joilla ei ole omaa kotia. Nämä eläimet ovat ihmisten hylkäämiä ja elävät joko kaduilla tai täyteen ahdetuilla löytöeläintarhoilla. Suurin osa kodittomista eläimistä kohtaa loppunsa - joko lopetukseen tarhalla tai kuolemalla kadulle tapettuna tai nälkään, tauteihin. Päivä kehoittaa toimimaan näiden eläinten hyväksi ja ennen kaikkea osoittamaan myötätuntoa hyljättyjä eläimiä kohtaan.


  • Adoptoi koditon koira ostamisen sijaan
  • Jos et voi antaa koiralle kotia - voisitko toimia väliaikaisena kotina kotia etsivälle?
  • Voit tukea lahjoituksin kodittomien eläinten auttamistyötä tai osallistumalla vapaaehtoisena auttajana 
  • Tiedon jakaminen on tärkeää - rohkaise muitakin toimimaan eläinten puolesta
  • Steriloi eläimesi ja opeta muitakin tekemään niin - ainoa pysyvä ratkaisu kodittomien eläinten populaation hallintaan on valistus parempaan omistajuuteen sekä siihen että eläimet steriloidaan eivätkä ne pääse lisääntymään hallitsemattomasti

Kodittomat, hyljätyt eläimet ansaitsevat oman päivänsä saadakseen ääntään kuuluviin. Joka päivä. Mutta tänään on erityisen hyvä päivä jakaa tietoa aiheesta. 

Lue lisää päivän nettisivuilta sekä katso myös video. 


PS - arvonta on edelleen käynnissä! Voit voittaa lipun ensi viikonlopun messutapahtumaan. PetExpossa  esillä myös kodittomia eläimiä auttavia järjestöjä. Arvonta päättyy huomenna 5.4.2015 - lue lisää tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti