keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Suerte tarvitsee nimensä mukaisesti nyt hieman onnea!

Suerte on 3,5v galgopoika joka tarvitsisi hieman onnea. Onnea että löytäisi itselleen uuden kodin! Suerte on Suomessa, ollut jo pienestä pennusta lähtien ja joutuu nyt vaihtamaan kotia. Suerte on espanjaa ja tarkoittaa onnea, ja onnea Suerte nyt kaipaakin löytääkseen uuden kodin.

Suertella on nykyisessä kodissaan koirakavereita ja kissakin asuintoverina ja tulee hienosti kaikkien kanssa toimeen. Aktiivinen ja iloinen poika! Terve myös, ja kastroitu tietenkin.

Suerten kodin etsinnästä vastaa Costa Blancan Rescuekoirat ry.
Suerten ilmoitus löytyy myös heidän sivuilta jossa linkit adoptioprosessin kulkuun. Koira on Tampereen seudulla joten tutustumaan pääsee!

Tässä olisi varmasti oiva tilaisuus perheeseen joka on harkinnut ensi-galgon adoptiota. Suerte on elänyt melkein koko elämänsä kotioloissa joten huonoja kokemuksia ihmisistä ei ajalta metsästyskoirana ole, ja Suerte on oppinut jo kaikki kotikoiran tavat.

Galgoa harkitsevan kannattaa muistaa että kyseessä on alkukantainen rotu jota käytetään metsästykseen - koirilla voi siis olla hyvinkin voimakas metsästysvietti joka täytyy huomioda arjessa. Vaikka galgot ovat usein kotioloissa hyvin rauhallisia, ne tarvitsevat paljon liikuntaa, mielellään tietenkin vapaana juoksemista turvallisissa olosuhteissa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Costa Blancan Rescuekoiriin. Tutustu ja tykkää myös yhdistyksen Facebook-sivusta!

Galgon, eli espanjanvinttikoiraan rotuna voit tutustua esimerkiksi lukemalla rotumääritelmän. Blogissa on ollut aikaisemmin juttua galgojen kohtelusta Espanjassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti